Chakra en healing therapie
Chakra therapie is een geneeswijze, die harmonie tussen lichaam geest en gevoel bevordert. Ieder mens heeft ze. De één is zich daar meer bewust van, dan de ander.

Chakra therapie maakt je bewust van je eigen energie en chakra’s. Door middel van healing kun je jezelf genezend vermogen vergroten. Daarbij kunnen magnetiseren en edelsteentherapie een extra hulpmiddel zijn. Ook is het mogelijk om via meditatie met je chakra’s te werken. Hierdoor krijg je een steeds beter inzicht.

Extra informatie:
Het lichaam bestaat niet alleen uit ons fysiek lichaam maar ook uit een energetisch lichaam. Onze aura en deze wordt aangestuurd door de chakra’s. Er zijn 7 grote chakra’s en vele kleinere. Chakra betekent wiel in het Sanskriet. En zijn concentraties van energie. Als er iets gebeurt in je leven, reageren deze energievelden. Als er onbalans is en dit duurt een langere tijd, dan kunnen er verscheidene klachten ontstaan. Blokkades, extra geëmotioneerd zijn, onrustig gevoel hebben en/of angstig zijn. Ook is het mogelijk om een samengesteld homeopathisch middel te gebruiken.

Voor verdere informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.