Magnetiseren

Steeds meer mensen hebben last van fysieke en/of psychische klachten. Daar kan een magnetiseerbehandeling een oplossing voor zijn. Ook kan het een aanvullende therapie zijn, als je onder behandeling bent bij artsen of psycholoog.

De behandeling kan op een stoel plaatsvinden of op een behandeltafel. Het eerste consult is een intake gesprek en tevens een behandeling Bij de intake bespreken we de klachten en de verwachtingen en stellen we een behandelplan op. Bij de 3de afspraak bekijken we hoe we verder gaan. (Zie informatie.)

De behandeling bestaat uit maximaal 10 behandelingen.

Intake met behandeling één uur € 60,--
Verdere behandeling van een half uur € 30,--

Ik werk altijd op afspraak. Voor een afspraak of informatie kunt u mij bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Informatie magnetiseren:
Magnetiseren is door middel van je handen een polariteitsenergie overbrengen op een persoon waarbij deze energie verstoord is. Je kunt dit herkennen aan bijvoorbeeld vast zittende schouders, nekwervels enz., maar ook spanningen op maag en/of keel en nog veel meer lichamelijke klachten. In principe kan iedereen het, je moet alleen de techniek leren en jezelf kunnen openstellen voor het boven natuurlijke.

Een magnetiseur voelt aan zijn handen (je voelt dit trouwens ook aan de warmte die je voelt op de plaatsen waar je behandeld wordt) een uitstraling wat voor hem betekent dat hij met het boven natuurlijke in contact

Ieders lichaam bevat positieve en negatieve geladen energie. Wanneer deze verstoord zijn kan dit leiden tot lichamelijke en psychische klachten.

Wanneer ik iemand magnetiseer zal ik met mijn handen langs het lichaam gaan (Meestal hoef ik je niet eens aan te raken en anders vraag ik hier toestemming voor) om de spanningen te voelen die behandeld moeten worden en vervolgens neem "ik" deze met mijn handen weg, nu lukt dat niet altijd in 1 keer waardoor meerdere behandelingen soms noodzakelijk zijn.

Ik houd niet van lange behandelingen. Na de 3de behandeling bekijken we of er al verbetering is. Zo ja, dan gaan we de behandelingen afbouwen. We maken de tijd tussen de behandelingen langer. Is er geen vooruitgang geboekt, dan stoppen we de behandeling, want dan ben ik niet de juiste persoon voor je.

De kosten van een magnetiseerbehandeling kunnen variëren. Ik bespreek dit altijd van tevoren, zodat er geen misverstanden ontstaan. Een magnetiseer behandeling duurt ongeveer een half uur. Alleen bij het eerste consult zal dit ongeveer een uur zijn in verband met het inventariseren van de klachten enz.

Daarbij komt ook ter sprake of je bij de huisarts bent geweest of niet. Ik adviseer je dit altijd, omdat magnetiseren een aanvullende therapie is bij je gewone behandeling.